На Волинські родовища бурштину перекинуть додаткові підрозділи Нацгвардії

На Волинські родовища бурштину перекинуть додаткові підрозділи Нацгвардії

У місцях можливого незаконного видобутку бурштину в Маневицькому та Любешівському районах на Волині до забезпечення правопорядку залучать військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва волинської поліції із заступником начальника Західного територіального управління Нацгвардії України Валерієм Смоловим, – повідомили IA ZIK у СК ГУНП в області.

Додаткові сили військовослужбовців Національної гвардії залучають до забезпечення правопорядку з метою недопущення з початком потепління спроб незаконного видобутку бурштину в північних районах області. Учасники зустрічі проаналізували стан публічної безпеки на території Маневицького та Любешівського районів, відпрацювали механізми спільних дій правоохоронців.

Заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак проінспектував підрозділи поліції, які нині забезпечують правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину, перевірив готовність правоохоронців до несення служби з початком весни, стан їх побутових умов у місцях дислокації. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/03/07/na_rodovyshcha_burshtynu_na_volyni_peredyslokuyut_dodatkovi_pidrozdily_1280633


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Інвестор» подарує на згадку мешканцям ЖК «Юпітер» ексклюзивні лампи. ФОТО
Наступна новина На Волинь з Польщі намагалися незаконно провезти 175 кг сиру
Останні новини
Схожі новини