«Інвестор» подарує на згадку мешканцям ЖК «Юпітер» ексклюзивні лампи. ФОТО

«Інвестор» подарує на згадку мешканцям ЖК «Юпітер» ексклюзивні лампи. ФОТО

Власники квартир у ЖК «Юпітер» разом із ключами від омріяного житла отримають оригінальні подарунки на згадку про будівельну компанію «Інвестор».

Сувенірні лампи від творчої студії Qwant вже зовсім скоро доповнять інтер’єри новеньких квартир у першому, вже зданому в експлуатацію будинку ЖК «Юпітер».

Ідея подарувати ексклюзивні лампи виникла у директора БК «Інвестор» Андрія Разумовського спонтанно – одразу після того, як він побачив, що творять засновники Qwant Катерина Селюк та Олександр Стеренчук.

«Ми надзвичайно раді співпраці з компанією «Інвестор». Qwant розробив сувенірні ламп для мешканців «Юпітера», максимально враховуючи дизайн самого житлового комплексу. Андрій Разумовський особисто з нами зустрічався і ми обговорювали практично кожну деталь лампи. Навіть фарба підібрана під один з кольорів планети космічного гіганта»,- розповів Олександр Стеренчук.

Лампу від творчої студії Qwant можна використовувати не лише ввечері чи вночі, навіть вдень вона є гарним доповненням інтер’єру.

«Наша лампа, крім ексклюзивності, має ще й практичність. Більше того ми старались зробити так, щоб нічник і в день був граним елементом декору», - наголосила дизайнер Катерина Селюк.
Студія Qwant виготовляє не лише ексклюзивні лампи, а й вінтажні, металеві вивіски та елементи декору зі сталі в стилі лофт. Крім того, серед їхніх виробів є і столи з відбірного дерева із компонованою епоксидною смолою.

«На весну в планах - вироби з бетону. Ми плануємо робити столи та лампи і поєднувати бетон з металом, дерево та епоксидною смолою. В ідеалі співпрацювати з дизайнерами інтер‘єру, власниками закладів та спільно створювати цікавий та затишний простір», - зауважила Катерина Селюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка захворіла на кір, незважаючи на щеплення
Наступна новина На Волинські родовища бурштину перекинуть додаткові підрозділи Нацгвардії
Останні новини
Схожі новини