На волинських дорогах працює 81 одиниця техніки, у Луцьку – 28

На волинських дорогах працює 81 одиниця техніки, у Луцьку – 28
Фото ілюстративне

Наразі на головних волинських автошляхах працює 81 одиниця техніки, по місту Луцьку 28 одиниць техніки.

Про це розповів начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області Володимир Грушовінчук під час термінової робочої наради, яку провів сьогодні, 26 січня 2021 року, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, на Волині внаслідок негоди повністю знеструмлено 67 сіл

З приводу витягування зі снігових заметів автотранспорту за допомогою до служби з надзвичайних ситуацій зверталися із Локачинського, Горохівського, Луцького районів. Вивільнено одинадцять автомобілів.

«Особовий склад управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій переведений на посилений варіант несення служби. У дію введено 38 автомобілів із посиленою прохідністю. Усі вони уведені в експлуатацію. Усім хто звертається, надаємо посильну допомогу. Приведенні у готовність дизельні станції, які готові у будь-який момент надати пальне. Також при потребі готові розгорнути три мобільні пункти обігріву – два у місті Луцьку та один у місті Ковелі, – розповів Володимир Грушовінчук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку автентичні двері, які мали історичну цінність, порізали на дрова
Наступна новина ВНУ продав елітний Мерседес, на якому їздив Коцан
Останні новини
Схожі новини