На волинських пунктах пропуску в чергах 900 легковиків та 800 вантажівок

На волинських пунктах пропуску в чергах 900 легковиків та 800 вантажівок
Фото ілюстративне

Черг на виїзд з України на двох волинських пунктах пропуску на кодоні з Польщею немає. А ось на в’їзд очікують сотні автомобілів – легкових та вантажних.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла речниця шостого Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна.

Нагадаємо, з 1 липня в Україні планують скасувати пільгове розмитнення авто. Наприкінці червня біля кордону з Україною утворилися величезні черги. Зокрема, на МПП «Устилуг» з польського боку на в’їзд чекало до півтори тисячі легкових автобілів, які очікували на розмитнення.

Станом на 29 червня на в’їзд чекають близько 900 легкових автівок.

«На «Устилузі», в нас без змін: близько 900 автомобілів очікують з польського боку на в’їзд в Україну на розмитнення. На виїзд черг немає», – повідомила Вершиніна.

«На «Ягодині» черга вантажівок зменшилася, зараз їх близько 800, а було 1500. Через «Ягодин» лекгові автомобілі не пропускають на в’їзд і на виїзд з 27 червня. Лише вантажівки і рейсові автобуси», – додала речниця прикордонного загону.

 

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна повернула 144 полонених, з них 95 захисників «Азовсталі»
Наступна новина Зведення Генштабу ЗСУ. Яка ситуація на Волинському та інших напрямках
Останні новини
Схожі новини