Волинський суд покарав росіянина, який переплив Західний Буг на матраці, аби потрапити в Україну

Волинський суд покарав росіянина, який переплив Західний Буг на матраці, аби потрапити в Україну

Волинський районний суд оштрафував росіянина, який незаконно перетнув польсько-український кордон. На українську територію громадянин рф дістався, перепливши на надувному матраці Західний Буг. На кордоні його затримали прикордонники.  Суд визнав його винним у незаконному перетині лінії розмежування.

Ще до засідання чоловіка передали польській стороні, пише zaxid.net.

Нагадаємо, чоловіка затримали 15 січня на території Вишнівської громади. Як розповів прикордонникам відділу «Рівне» 28-річний затриманий, на українську територію він дістався через Західний Буг. Річку він переплив на надувному матраці.

«Росіянин пояснив, що нібито тривалий термін проживав в Україні, а після виїзду за кордон легально повернутися назад не мав змоги», – повідомляли прикордонники. Після проведення фільтраційних заходів його передали польській стороні, оскільки в Україну він перебирався з Польщі.

Судове засідання у цій справі відбулось 20 січня. До суду порушник не прийшов, натомість подав розписку, що справу можна розглядати без його участі.

Як йдеться у постанові Любомльського райсуду, суддя Олег Павлусь визнав росіянина винним у порушенні ч.1 ст. 204-1 КУпАП (незаконний перетин кордону) та призначив йому мінімальне покарання – 3,4 тис. грн штрафу. Також чоловік повинен сплатити 536 грн судового збору.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській школі зіткали з 1000 жовто-блакитних голубів миру карту України
Наступна новина Громадські слухання щодо гостинного двору в Луцьку не завершили
Останні новини
Схожі новини