На в'їзді у Нововолинськ облаштують контрольні пункти. Впускатимуть лише тих, хто там проживає

На в'їзді у Нововолинськ облаштують контрольні пункти. Впускатимуть лише тих, хто там проживає
Фото «БУГ»

Близько 10:00 23-го квітня на в’їзді до Нововолинська зі сторони Володимира комунальники за участі поліції займалися облаштуванням контрольних пунктів. Такий же встановлюють на виїзді з міста в сторону Львова.

Зокрема, до населених пунктів впускатимуть лише тих громадян, хто там проживає, іншим рекомендуватимуть не відвідувати цю територію, пише БУГ.

Подібні пункти створили задля недопущення поширення коронавірусу.

Як розповіли правоохоронці Нововолинського відділу поліції БУГу, на пунктах зупинятимуть авто що в’їжджатимуть у місто та виїжджатимуть з нього. Всім мірятимуть температуру. Якщо скринінг покаже підвищену, то будуть викликати “швидку”.

22-го квітня на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій погодили алгоритм роботи карантинних контрольно-пропускних пунктів у Нововолинську. Зокрема, на виконання рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС про встановлення особливого режиму в’їзду на територію Нововолинська та виїзду з нього громадян і транспортних засобів, від 12:00 23 квітня у Нововолинську працюватимуть два карантинні контрольно-пропускні пункти – на вулицях Луцькій та Львівській.

Пункти функціонуватимуть цілодобово. До роботи залучені поліцейські, медики, працівники ДСНС та представники Держпродспоживслужби.

Окрім вимірювання температури, фіксуватимуть тих, хто в’їжджає та виїжджає, з’ясовуватимуть мету поїздки. Зокрема, до населених пунктів впускатимуть лише тих громадян, хто там проживає, іншим рекомендуватимуть не відвідувати цю територію. Також обмеження діятимуть і на виїзд.

  

Нагадаємо, станом на 23 квітня в області зареєстровано 188 випадків коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку будуть тролейбуси з кондиціонерами і usb-портами
Наступна новина Українські лікарі повертаються з Італії, де боролись з COVID-19
Останні новини
Схожі новини