На «Ягодині» – багатокілометрові черги вантажівок

На «Ягодині» – багатокілометрові черги вантажівок
Черги вантажівок на «Ягодині»

На українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Ягодин» виникли величезні черги. Вантажівки розтягнулись трасою на п'ятнадцять кілометрів. І кажуть, що стоять вже кілька днів.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

На виїзді з України до Польщі простоює більше 800 вантажівок. 15-кілометрова черга за ніч не зменшилася. Дехто з водіїв стоять тут вже п’ять днів. По кілька годин машини навіть не рушають з місця. Час від часу між водіями виникають сварки, бо багато охочих оминути чергу. Насамперед це фури, що їдуть порожніми. Але їх не пропускають ті, хто вистояв довжелезну чергу.

На митниці запевняють: працюють, як зазвичай. Транспортний колапс пояснюють тим, що минулого тижня в Укртрансбезпеці почали видавати чергову порцію дозволів на міжнародне перевезення вантажів. І перевізники масово ринули до кордону.  

«Ягодин» – це найкоротший шлях до Європи, тому тут і утворилося таке скупчення машин. Водії, які простоюють тут по кілька діб, кажуть, терпець у них уривається.

Жителі довколишніх сіл вже організували своєрідний бізнес: вони продають їжу водіям.

Легкові автомобілі проїздять іншим коридором без затримок.

Така ситуація з вантажівками може тривати до кінця тижня, прогнозують митники. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Повстання машин». Як ми добиралися на роботу в умовах дефіциту маршруток
Наступна новина На Волині відкриють шість мультифункціональних спортмайданчиків
Останні новини
Схожі новини