На «Ягодині» не пустили автобус до Польщі. Пасажир заявив, що хворий на коронавірус

На «Ягодині» не пустили автобус до Польщі. Пасажир заявив, що хворий на коронавірус
Фото ілюстративне

Польські прикордонники не пропустили через кордон автобус з України після того, як один із пасажирів повідомив, що має позитивний результат тесту на COVID-19. Незвична подія відбулася у середу у пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин".

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на польське видання Lublin112.

На реєстрацію з’явився громадянин України, який повідомив, що має позитивний результат тесту на COVID-19. Чоловік сказав, що почувається добре і він не має симптомів.

Після цього автобус був негайно ізольований у місці, де пасажири не могли контактувати з іншими мандрівниками, які перетинають кордон.

Зрештою, всім пасажирам, які подорожували цим автобусом, було відмовлено у в'їзді до Польщі через те, що їх в'їзд може становити загрозу для здоров'я населення.

Автобус з 26 пасажирами (25 громадян України та 1 громадянин Молдови) повернувся на територію України.

На польському кордоні, який є також зовнішнім кордоном ЄС, досі діють обмеження, пов'язані з запобіганням поширення COVID-19. Це і обмеження на в’їзд іноземців до Польщі, і обов’язок пройти карантин після перетину кордону.

Для того, щоб не проходити карантин, на кордоні необхідно пред'явити негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не пізніше, ніж за 48 годин до в'їзду в Польщу.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер завідувач відділення анестезіології Луцького пологового будинку
Наступна новина Луцька районна рада привітала волинянок з прийдешнім 8 Березня
Останні новини
Схожі новини