На «Ягодині» у черзі перебувають понад 200 вантажівок

На «Ягодині» у черзі перебувають понад 200 вантажівок
Фото ілюстративне

Станом на 12.00, 22 вересня, на оформлення перед «Ягодином» в черзі перебувають 220 вантажних автомобілів, які слідують до Польщі та 500, які прямують з-за кордону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у фейсбуці.

«Завдяки налагодженій прикордонниками взаємодії між контрольними службами України та суміжних держав, відмічаємо зменшення впродовж останньої доби черг вантажних автомобілів в пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею, та легкових в пункті пропуску «Лужанка» на кордоні з Угорщиною.

Так, учора на оформлення перед «Ягодином» на виїзд з України очікували 340 вантажівок, на в'їзд – 650», – йдеться у дописі.

Перед пунктом пропуску «Лужанка» наразі знаходяться 150 автомобілів, учора ж в черзі очікували 280 транспортних засобів, переважну більшість з яких становлять мікроавтобуси.

До слова, черга перед "Лужанкою" зменшилася через те, що частина водіїв вирішили обрати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ФК «Волинь» переносить матч через коронавірус у футболістів
Наступна новина На Волині вісім шкіл перейшли на дистанційне навчання
Останні новини
Схожі новини