На «Ягодині» у водія знайшли таблетки наркотичної та психотропної дії. ФОТО

На «Ягодині» у водія знайшли таблетки наркотичної та психотропної дії. ФОТО

В «Ягодині» прикордонники виявили психотропи у водія. Лікарські препарати 31 травня намагався незаконно ввезти в Україну 53-річний рівнянин - водій вантажного автомобіля.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону. 

Під час огляду автівки спрацював службовий собака, натренований на пошук наркотичних речовин. Вантажівку прикордонники направили на поглиблену перевірку. В результаті якої серед вантажу було виявлено коробку з медичними препаратами. Там знаходилися й лікарські засоби, обіг яких суворо регламентований. Всього оглядова група знайшла 120 таблеток наркотичної дії "Tramadol" та 440 штук таблеток, що містять психотропні речовини.

Медикаменти встановленим порядком вилучили співробітники Нацполіції. Прикордонники ж направили компетентним органам повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще три нові тролейбуси виїхали на маршрути в Луцьку. ФОТО
Наступна новина За держзраду – 12 років в'язниці: на Волині засудили українця, який служив росії
Останні новини
Схожі новини