На «Ягодині» - величезні черги

На «Ягодині» - величезні черги
Фото: leopolis.news

Волинян попереджають про довгі черги у пункті пропуску «Ягодин».

Як пояснили у прес-службі Держприкордонслужби України, це пов’язано з тим, що багато подорожуючих планують потрапити напередодні Різдва за Григоріанським календарем до своїх рідних та близьких, передає УНН

«У пунктах попуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів, особливо на українсько-польському кордоні. Це пов’язано з тим, що багато подорожуючих планують потрапити напередодні Різдва за Григоріанським календарем до своїх рідних та близьких, і ті, хто поїхав за кордон на заробітки або навчання, повертаються на свята додому», – повідомили прикордонники.

Читати також: Який транспорт їздитиме у Луцьку в новорічну ніч

Так, станом на 12:00 у пункті пропуску «Ягодин» у чергах застрягли 700 легкових авто та 400 вантажівок, «Краківець» – 800 легкових, 330 вантажних, 27 автобусів, «Устилуг» – 150 легкових автомобілів, «Угринів» – 200 легковиків, «Рава-Руська» – 150 легкових та 160 вантажних автомобілів, «Грушів» – 200 легкових, «Шегині» – 230 легкових, 150 вантажних, 15 автобусів, «Смільниця» – 220 легкових авто.

Нагадаємо, сьогодні, 24 грудня, католики, а разом з ними частина протестантів та православних святкують Святвечір.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оприлюднили перші підсумки виборів ОТГ в Україні
Наступна новина «Це перемога команди губернатора Савченка». БЛОГ
Останні новини
Схожі новини