На «Ягодині» військовозобов’язаний давав прикордоннику 1000 доларів за виїзд з України

На «Ягодині» військовозобов’язаний давав прикордоннику 1000 доларів за виїзд з України

Хабародавця викрили в пункті пропуску «Ягодин».

Як інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби, чоловік не мав законних підстав для виїзду з України, тому вирішив домовитися з інспектором про безперешкодний пропуск. За сприяння у незаконному перетині українсько-польського кордону він пропонував прикордоннику 1 000 доларів хабаря.

Заходи з викриття здійснювали співробітники відділу ВВБ Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби, спільно зі слідчими слідчого управління ГУ НП у Волинській області та оперативними співробітниками управління стратегічних розслідувань у Волинській області, за процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Фігуранту кримінального провадження повідомлено про підозру за ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». Триває досудове розслідування.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Держава недоотримала понад 600 000: волинському митнику повідомили про підозру
Наступна новина На Волині жительку Мелітополя підозрюють у колабораційній діяльності
Останні новини
Схожі новини