На західному кордоні стоять майже 400 автівок та десятки автобусів: де найбільші черги

На західному кордоні стоять майже 400 автівок та десятки автобусів: де найбільші черги

Станом на ранок понеділка, 21 серпня, перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України утворилися чималі черги із автівок, автобусів та вантажівок, зареєстрованих в е-черзі

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, найбільші черги зафіксовані на кордоні з Польщею. Зокрема, перед ПП «Устилуг» на виїзд очікують 45 легкових автомобілів та 11 автобусів. В »Угриневі» – 70 автівок, а в «Рава-Руській» в чергах скупчилися 5 автобусів. У «Грушеві» стоять 60 легковиків та 6 автобусів. Крім того, у «Краковці» – 60 автомобілів та 7 автобусів, у «Шегинях» – 40 автівок та 1 автобус. Тоді як в «Нижанковичах» – 78 вантажівок, зареєстованих в е-черзі, у «Смільниці» – 10 машин, а в «Ягодині» – 10 автобусів в е-черзі.

На кордоні зі Словаччиною в «Малих Селменцях» без черг. У пункті пропуску «Ужгород» стоять 20 автівок, а в «Малому Березному» – 15 легкових автомобілів.

На угорсько-українському напрямку черги спостерігаються у чотирьох пунктах пропуску. У «Тисі» на виїзд чекають 10 легковиків та 5 автобусів, у «Дзвінковому» – 5 автомобілів, у «Косино» – 25 машин. Крім того, перед ПП »Лужанка» зафіксовано 15 авто.

На кордоні з Румунією черги спостерігаються лише у пункті пропуску «Порубне». Там стоять 3 автобуси.

Водночас у пунктах пропуску на молдовському напряму черг немає узагалі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку «замінували» школу: що відомо
Наступна новина Лікарка з Волині розповіла, чим небезпечний кашлюк
Останні новини
Схожі новини