Набори для лабораторних аналізів і тестів

Набори для лабораторних аналізів і тестів

Виконання коректної діагностики в ветеринарії дозволяє оперативно визначити тип захворювання і підібрати адекватні терапевтичні методи для його подолання. Сучасні ветеринари мають в своєму арсеналі безпечні, точні, безболісні, прості в застосуванні лабораторні тести і набори. Купити в Україні їх рекомендується для тваринницьких господарств і ветеринарних клінік різного масштабу спеціалізації. Зробити це можна в торгових точках, яким довіряють досвідчені тваринники. Одна з кращих - інтернет-магазин Укрвет.
 

Для чого потрібно купити лабораторні тести і набори для тваринництва?

Сучасні тести, набори та інші аналогічні діагностичні матеріали зручні не тільки у використанні, але також в зберіганні і транспортуванні. Компактні, легкі, герметично упаковані, вони без проблем витримують тривале перебування в дорозі або на складі. Термін придатності вказується на упаковці. Тому якщо лабораторні тести и набори в Укрвет замовити з доставкою, то вони надійдуть до замовника в придатному для використання стані.

Основні переваги

З цими матеріалами нескладно впоратися, оскільки вони продумані для застосування в непристосованих для діагностики умовах, в тому числі прямо на місцях випасу КРС. Лабораторні тести і набори в Київ та інші міста країни надходять на другий-третій день, якщо їх замовити в інтернет-магазині Укрвет. А їх ефективність гарантується виробником, включаючи такі торгові марки, як IDVet, JorgenKruuse, ErbaLachema, VMRD, Prionics і інші всесвітньо відомі бренди, продукція яких представлена ​​в каталозі Укрвет. Ці лабораторні матеріали видають результат дослідження прямо на місці, всього за 10-15 хвилин. Причому результат такої діагностики виходить абсолютно безпомилковим.

Асортимент тест-наборів

Значення має і те, що на сучасні лабораторні тести і набори ціна доступна для всіх потенціальних клієнтів, тому вони так широко затребувані. В інтернет-магазині Укрвет їх можна замовити будь-якими партіями, будь-яких видів і для будь-яких споживачів. Вони дозволять визначити найпоширеніші і менш відомі інфекції тварин. Щоб покупці могли максимально точно застосовувати дані тести, вони супроводжуються доступним за змістом протоколом, в якому міститься чітка інструкція з експлуатації виробів.

При необхідності в інтернет-магазині можна замовити якісні ІФА тест-системи, в тому числі безприборні, Імунохроматографічні експрес-тести, тести на групи крові котів і собак, дерматологічні тести, гематологічні барвники і показники біобезпеки. Важливе місце в каталозі займають біохімічні реагенти. Ці матеріали необхідні в лабораторній діагностиці та використовуються, наприклад:

  • для гематологічних аналізаторів;
  • для визначення неорганічного фосфору УФ;
  • для определения альбумина;
  • для визначення загального білірубіну.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк читає: книги про медиків та медицину
Наступна новина Волинян запрошують добувати «живий вогонь» на Вінниччині
Останні новини
Схожі новини