Відомо, керівник якого з держпідприємств Волині погорів на хабарі

Відомо, керівник якого з держпідприємств Волині погорів на хабарі

Керівнику державного підприємтсва у Луцькому районі, якого у вересні зловили на хабарі, обрали запобіжний захід.

Як розповіла Суспільному речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич, посадовця помістили під домашній арешт на два місяці. Вдома він має бути з 22:00 до 8:00 до 29 листопада.

Слідчий відділу розслідування Нацполіції клопотав про тримання посадовця під вартою. Луцький міськрайонний суд у застосуванні такого запобіжного заходу відмовив. Наталія Мурахевич зазначила, що прокуратура оскаржуватиме рішення суду та наполягатиме на взятті під варту.

Як стало відомо Суспільному з власних джерел, йдеться про виконувача обов'язків ДП "Дослідне господарство" "Перше травня" Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту картоплярства НААН України, що розташоване в селі Копачівка.

Також вирішується питання про його відсторонення від посади.

Що відомо про затримання директора держпідприємства на Волині

За даними слідства посадовець вимагав і отримав 56 тисяч гривень за допомогу в оренді фермерської будівлі, яка перебуває на балансі цього підприємства. Його затримали в порядку ч.3 ст. 368 ККУ у вересні під час отримання чергового траншу в розмірі 15 тисяч гривень. Йдеться про позбавлення волі до 10 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бензопила впала на обличчя: на Волині травмувався чоловік
Наступна новина Воїна з Волині нагородили медаллю за оборону Харкова
Останні новини
Схожі новини