Нагрудний знак і прапор з автографом: волиняни отримали нагороди від Залужного. ФОТО

Нагрудний знак і прапор з автографом: волиняни отримали нагороди від Залужного. ФОТО

За допомогу силам оборони нагороди Головнокомандувача ЗСУ – почесний нагрудний знак та прапор з особистим підписом – отримали голова Волиньради Григорій Недопад, голова обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, очільник благодійного фонду «Відродження України» Анатолій Капустюк, волонтери Андрій Маринюк, Віталій Ярема та Михайло Маркович.

Про це інформує Волинська обласна рада. 

Церемонія нагородження відбулася на Тернопільщині в каплиці-пантеоні, зведеній у 2014 році на честь загиблих Героїв у війні з російськими окупантами. Їхні імена для майбутніх поколінь навіки закарбовані у граніті храму. Щороку у серпні тут відбувається всеукраїнська проща родин загиблих.

На запрошення Міністерства оборони України у день храмового свята до цього знакового місця прибули рідні полеглих воїнів, волонтери і благодійники, військовослужбовці та представники влади з усіх західних областей. Присутні взяли участь в жалобному.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Покарали винуватця п'яної ДТП неподалік Луцька
Наступна новина Громада на Волині отримала чергову партію допомоги з Німеччини
Останні новини
Схожі новини