Громада на Волині отримала чергову партію допомоги з Німеччини

Громада на Волині отримала чергову партію допомоги з Німеччини

В рамках співпраці з німецьким муніципалітетом Шпрендліген Генсінген (Sprendlingen-Gensingen) Боратинська громада отримала чергову партію гуманітарної допомоги.

Про це повідомили на сайті громади. 

Для реагування на виклики у сфері електропостачання закордонні партнери доставили генератори, павербанки, ліхтарі. Також, вже традиційно, для потреб внутрішньо переміщених осіб та військових передали продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти.

Це вже п’ятий гуманітарний вантаж, який надійшов до Боратинської громади від муніципалітету Шпрендліген Генсінген (Sprendlingen-Gensingen). Загальна вартість усіх гуманітарних вантажів, отриманих з 24 лютого, складає 75 000 євро: 25 000 євро – генератори, 25 000 євро – медикаменти, 25 000 євро – засоби гігієни, продукти харчування, ліхтарі, теплий одяг, ліжка, побутова техніка.

«Допомога від нашої партнерської громади надходить з перших днів повномасштабного вторгнення. Ми дуже вдячні колегам за солідарність та підтримку, яку ми відчуваємо. Особливо важливою була остання доставка, яка допомогла зреагувати на ситуацію з електропостачанням і забезпечити безперебійну роботу наших комунальних установ, ˗ говорить Боратинський сільський голова Сергій Яручик.

˗ Від імені жителів Боратинської громади висловлюю подяку мешканцям Шпрендліген Генсінген ˗ усім, хто робить пожертви та усім, хто докладає зусиль до організації та відправлення гуманітарних вантажів. Дякуємо за те, що ми згуртовані, а отже ми – сильні і обов’язково переможемо!».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нагрудний знак і прапор з автографом: волиняни отримали нагороди від Залужного. ФОТО
Наступна новина На Волині відкрили ситуаційний центр, який стежитиме за ситуацією на кордоні. ФОТО
Останні новини
Схожі новини