«Найадекватніший гурт України»: у Луцьку виступить «Хамерман Знищує Віруси»

«Найадекватніший гурт України»: у Луцьку виступить «Хамерман Знищує Віруси»

У Луцьку виступить гурт «Хамерман Знищує Віруси».

Концерт відбудеться 15 грудня о 18:00 год. в ГАРМИДЕР ангар-stage на вулиці Залізничній, 9.

Перші 50 квитків – по 300 гривень. Квитки на каса.in.ua

ХЗВ працюють на перетині музики, концептуального арту і театру. Пісенний матеріал ХЗВ вражає своєю різноманітністю: в рамках одного концерту акомпанувати їм може поперемінно струнний квартет, хор, рок-гурт і примітивна «мінусовка».

Чи не найбільше ХЗВ відомі своїми унікальними сценічними образами, жоден з яких не повторюється двічі. Для їх створення використовуються восьминоги в якості головних уборів, мертві кролі, макети мавзолеїв та інші складні інженерні конструкції, водоемульсіонна фарба і шпаклівка, памперси та пір’я з подушки, свинячі очі та кров, золотий пил, м’які іграшки і так далі.

Розуміють це по-різному: в російських пабліках ХЗВ проходять під тегом «українські деграданти», рідкісні православні вбачають у їхніх виступах юродство, багато інших – психічні та психосексуальні відхилення всіх мастей, арт-журнали ж пишуть про «міждисциплінарне культурне явище».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька відкрилось нове кафе. Ми там з'їли величезний пончик
Наступна новина Між Володимиром і Нововолинськом облаштовують пункт габаритно-вагового контролю транспорту
Останні новини
Схожі новини