Найбільш криміногенне місто на Волині – Нововолинськ, – прокурор

Найбільш криміногенне місто на Волині – Нововолинськ, – прокурор
Фото ілюстративне

За загальнообласною статистикою 2020 року найбільше кримінальних злочинів відбулося у Нововолинську.

Про це повідомив прокурор області Віктор Тимчук під час засідання комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю 19 квітня, пише ІА Волинські Новини.

З його слів, у 2020 році в прокуратурі особливу увагу приділяли питанням екологічних злочинів. В обласній прокуратурі створюється відповідний екологічний відділ, який займатиметься питаннями відповідальності за завдання шкоди екології, незаконого видобутку бурштину, порушень правил лісокористування.

«Минулого року прокуратура займалася питаннями обміління Світязю, не треба забувати про сільгоспземлі. Але якщо говорити про загальнокримінальну статистику – наркотики, крадіжки, то найбільш криміногенний – Нововолинськ», – повідомив прокурор області.

Нагадаємо, у Нововолинську у ніч на 18 квітня з будинку 41-річного чоловіка викрали сейф з документами та колекційними монетами, загальною вартістю понад 30 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як обрати та замовити букет квітів, не виходячи з дому
Наступна новина Скільки вихідних українці матимуть у травні
Останні новини
Схожі новини