Найбільше опитувачів Зеленського - на півдні, найменше - на заході України

Найбільше опитувачів Зеленського - на півдні, найменше - на заході України
Фото «Української правди»

Інтерв'юери, що проводять «опитування від президента», присутні біля 55% виборчих дільниць в Україні, найбільше – на півдні.

Про це розповіла голова правління громадянської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська, – пише «Українська правда»

«Громадянська мережа «ОПОРА» дослідила, біля якої кількості дільниць присутні інтерв’юери, які проводить опитування від президента. Станом на цю годину біля 55% дільниць вони є, 45% – ні.

Похибка національного дослідження – 4%.

Найбільша кількість дільниць покрита на півдні – 78,65%, найменша на заході – 37,81%, у центрі – 55,79%, на сході – 56,87%», – повідомила очільниця ОПОРИ.

Нагадаємо, одночасно з місцевими виборами у неділю проходить ініційоване Зеленським всенародне опитування, на якому громадянам пропонують відповісти на 5 питань: чи потрібно вводити в країні довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах; чи підтримують вони створення на Донбасі вільної економічної зони; чи підтримують вони скорочення чисельного складу Верховної Ради з 450 до 300 народних депутатів, легалізацію медичного канабісу та підняття на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Неодноразово повідомлялося про залучення неповнолітніх до проведення опитування. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нехай бояться гниди». Вибори на Волині в емоціях та світлинах
Наступна новина Перші екзит-поли: хто перемагає в найбільших містах. ОНОВЛЮЄТЬСЯ
Останні новини
Схожі новини