Найближчим часом Україна може дозволити експорт медичних масок, – Зеленський

Найближчим часом Україна може дозволити експорт медичних масок, – Зеленський
Фото ілюстративне

Президент Володимир Зеленський припустив, що Україна може дозволити експорт медичних масок. Такої ж думки дотримується головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Про це Зеленський і Ляшко заявили в ході зустрічі з представниками бізнесу Чернівецької області в середу, передає РБК-Україна.

«З приводу лікарень, які приймають хворих COVID-19, у нас там все нормально (з масками, – ред.). З приводу аптек, мені здається, теж вже непогано. Давайте ми подивимося на цю ситуацію... Може, вже прийшов час», – сказав президент, зазначивши, що країна повинна бути готова до другої хвилі коронавірусу.

Своєю чергою, Ляшко припустив, що уряд може дозволити квотний продаж масок за кордон найближчим часом.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

«Ми зараз якраз і збираємо потребу по всіх закладах охорони здоров'я для того, щоб вони чітко сказали план, який вони передбачають щодо закупівлі засобів індивідуального захисту. Як тільки вони нададуть цю потребу, ми оцінюємо разом з Мінекономіки власне виробництво і, можливо, найближчим часом дозволимо квотний принцип продажу та експорту масок», – зазначив він.

Читати також: У Луцьку в гіпермаркеті патрульні склали на чоловіка протокол, бо він неправильно одягнув маску


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Віталій і човни. Той, хто ставить туристів на волинський каяк. ПОРТРЕТ
Наступна новина Знову понад 800 українців інфікувались коронавірусом
Останні новини
Схожі новини