Накреативили: у СНУ з'явився оригінальний коридор

Накреативили: у СНУ з'явився оригінальний коридор

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті історії, політології та національної безпеки з’явився оригінальний простір для студентів під назвою «Політ простір».

Про це на своїй сторінці повідомив відомий луцький дизайнер, очільник кафедри образотворчого мистецтва СНУ Дмитро Авраменко.

«Залучивши до дизайну простору Єфімову Марію, та отримавши чудові поради кольорового рішення стін від Тетяни Прокопович була готова тримірна візуалізація під робочою назвою «Політ простір». Допрацювавши усі тонкощі проекту разом з Марією Назарчук було вирішено спільно його презентувати. Далі були приємні миті втілення дизайну інтер'єру простору для студентів», – зазначає Дмитро Авраменко.

Також, він подякував ректору Східноєвропейського національного університету Анатолію Цьосю за реалізацію проєкту, проректорці з навчально-виховної роботи Наталії Благовірній за всебічну підтримку та проректору з економічно-господарської роботи Анатолію Федонюку за втілення усіх побажань дизайнерів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили 86 нових випадків COVID-19. У Луцьку – 12
Наступна новина Ще один антирекорд: в Україні госпіталізували рекордну кількість хворих на COVID-19
Останні новини
Схожі новини