Ще один антирекорд: в Україні госпіталізували рекордну кількість хворих на COVID-19

Ще один антирекорд: в Україні госпіталізували рекордну кількість хворих на COVID-19

За минулу добу, 18 серпня, в Україні окрім рекордної кількості нових виявлених випадків коронавірусу (1 967) до лікарень також госпіталізували рекордну кількість людей з COVID-19 — 463.

Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, пише Громадське.

«Усі можливості медицини працюють зараз на надання допомоги хворим на COVID-19, але дуже важливо, щоб ми запобігали цьому захворюванню. Це можливо досягнути тільки одним способом — дотримуватися правил, які ми встановили», — наголосив міністр.

Чим це загрожує

Кількість ліжок у лікарнях, які приймають пацієнтів з коронавірус, обмежена. 8 серпня через стрімке зростання кількості випадків захворювання коронавірусом в Україні президент Володимир Зеленський доручив уряду невідкладно оцінити, чи готові лікарні надавати допомогу хворим.

Заповненість лікарень

За даними МОЗ станом на 18 серпня понад 50% заповненості ліжок у лікарнях першої хвилі (це більше норми) мають Вінницька (88,3%), Волинська (80,1%),  Закарпатська (59,8%), Івано-Франківська (75,5%), Львівська (52,5%), Рівненська (52,6%), Тернопільська (64,7%) та Чернівецька (65%) області.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Накреативили: у СНУ з'явився оригінальний коридор
Наступна новина На Волині все ще не можна послаблювати карантин. Заповненість ліжок – понад 80%
Останні новини
Схожі новини