«Нарешті всі мої болі відступили», - онкохвора волинянка - про лікування

«Нарешті всі мої болі відступили», - онкохвора волинянка - про лікування

Онкохвора мама двох дівчаток з Волині Тетяна Куценко розповіла про хід лікування.

Про це вона написала на сторінці збору коштів у Фейсбуці.

«У мене метастази, 4 стадія, але постійна від початку лікування позитивна динаміка. З 5 пухлин різних за розмірами в печінці залишилася одна – 12 на 10мм, яка була на початку 50мм», – ділиться результатами лікування жінка.

Читати також: «Метастази зникли, залишилась одна з п'яти пухлин», - онкохвора волинянка про лікування

«На першому фото печінки видно плями темні – це вони, метастази, а на другому фото теперішній стан. Це дуже успішне лікування. Ще трішки і я надіюсь і ця пухлина теж зникне. На жаль,відповідь Міністерства охорони здоров'я України така, що якщо вони будуть закупляти цей препарат «Ібранс»,то це призведе до соціальної нерівності між такими пацієнтами, як я.

А я так хочу ЖИТИ. В першу чергу для своїх дівчаток. «Ібранс» коштує 43000 в місяць. Проведені ним клінічні дослідження в Україні PALOMA 1- 3 дають мені ВІРУ на майбутнє з моєю родиною. Нарешті всі мої болі відступили. Препарат діє», – йдеться у дописі жінки.

Тетяна Куценко каже, що змучена після хімій, набрала 15 кг, погіршився зір, а через проблеми з яснами після хімій довелося видалити кілька зубів. Зараз вона розпочала 6 курс лікування препаратом «Ібранс» і сподівається на повне видужання.

Картка Приватбанку 4149 4991 1968 3579 або 5168 7573 3034 6836

 

Доброго дня! Дякую Всім,хто дочитає цей допис! Знаю,що фейсбук переповнений проханнями про допомогу,але маю надію,що...

Posted by Збір коштів Таня Куценко on Tuesday, 19 March 2019

Нагадаємо, онкохвора Тетяна Куценко в 2013 році лікувала 3-ю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінку.

Тепер жінка лікується препаратом «Ібранс», і він дає хороший результат. За її словами, під час останнього КТ зафіксували зменшення пухлини у печінці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Вівторок, 19 березня. ФОТО
Наступна новина Співак з Луцька Монатик вперше розповів історію знайомства з дружиною. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини