Депутатка Ірина Констанкевич показала, як пече млинці з чоловіком. ВІДЕО

Депутатка Ірина Констанкевич  показала, як пече млинці з чоловіком. ВІДЕО
Ірина Констанкевич та її чоловік Микола Сорокопуд

У мережі з’явилося  зворушливе відео сімейного життя народної депутатки України Ірини Констанкевич та її чоловіка Миколи Сорокопуда.

Відеоролик Ірина  Констанкевич опублікувала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Усіх вітаю зі святом! Хай наші серця зігріває любов, хай окрилює кохання і наснажує на світлі, добрі справи. Згадуємо Сковороду «Любов починається з любові. Якщо хочеш, щоб тебе любили, маєш перший любити», – йдеться у дописі.

«Що потрібно для сімейного щастя? Потрібно кохання, потрібна пристрасть, щоб були – він і вона. А для того, щоб відбулася сім’я потірбно терпіння, вміти прощати, насолоджуватися щастям того, що є обидвоє. Тому я бажаю кожномувідбутися у своєму сімейному щасті», – зазначає депутатка у відео.

 

Усіх вітаю зі святом! Хай наші серця зігріває любов, хай окрилює кохання і наснажує на світлі, добрі справи. Згадуємо Сковороду "Любов починається з любові. Якщо хочеш, щоб тебе любили, маєш перший любити"

Posted by Ірина Констанкевич on Thursday, 14 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині силовики затримали за хабар працівника Укртрансбезпеки. ФОТО
Наступна новина На Волині шахраї «кинули» людей на майже 60 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини