Народний ансамбль з Ківерець переміг у конкурсі стрілецької пісні

Народний ансамбль з Ківерець переміг у конкурсі стрілецької пісні

Народний аматорський фольклорний ансамбль «Толока» переміг у відкритому фестивалі-конкурсі стрілецької пісні «Красне поле».

Про це повідомили на сторінці Ківерцівської міської ради у фейсбуці.

Народний аматорський фольклорний ансамбль «Толока» Ківерцівського БК імені М. П. Ковальова (керівник Лідія Кузьміч) з піснею «Раз козак у похід собирався» став володарем найвищої нагороди у Відкритому фестивалі-конкурсі стрілецької пісні «Красне поле», який проходив онлайн.

У неділю, 19 березня, учасники ансамблю «Толока», будучи володарями гран-прі, взяли участь у гала-концерті «Красне поле» на головній сцені відкритого фестивалю-конкурсу стрілецької пісні у місті Хуст Закарпатської області.

Організатором даного заходу є Департамт культури Закарпатської обласної державної адміністрації КЗ «Обласний організаційно - методичний центр культури» ЗОР Управління культури, молоді та спорту Хустської міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Горохові організували благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ
Наступна новина Волинянка народила дівчинку по дорозі в лікарню
Останні новини
Схожі новини