Народний депутат працював у селах Устилузької громади

Народний депутат працював у селах Устилузької громади

27-го липня малі населені пункти Устилузької об’єднаної громади Володимир-Волинського району у рамках робочої поїздки відвідав депутат Верховної Ігор Гузь. Він зустрівся із жителями шести сіл – Амбуків, Рокитниця, Чорників, Ізов, Дарницьке, Русів. Разом із ним працювали помічники – Віктор Хиць, Анастасія Тріль, Андрій Бокоч та голова ОТГ – Віктор Поліщук, пише БУГ.

Нагадаємо, серед пріоритетів парламентаря на 2018 рік – відвідати особисто або завдяки помічникам усі 211 населених пунктів округу. Його мета – побувати навіть у найвіддаленіших куточках, як, наприклад, село Дарницьке, де проживає всього 49 виборців й 11 із них прийшли на зустріч із народним депутатом.

«Зустрічаюся з людьми, де є можливість, – у дворах, в клубах, школах, ФАПах, садочках. У мене майже 100-відсоткове відвідування парламентських засідань за понад три роки роботи у Верховній Раді. Депутата повинні бачити і його виборці, спілкуватися з ним. Моя мета – допомогти, щоб у кожному населеному пункті мого округу вирішилося певне локальне питання. Мені не соромно дивитися людям в очі. Я йду до виборців і не обіцяю того, що не можу зробити. За час своєї роботи в парламенті залучив із державного бюджету майже 80 мільйонів гривень на вирішення різноманітних соціально-економічних питань в окрузі. І це – напряму мій обов’язок», – сказав Гузь.

Голова Устилузької ОТГ Віктор Поліщук розповів, що обранець завжди реагує на звернення громади й допомагає у вирішенні питань.

«За сприяння народного депутата, наприклад, у Лудині та Рогожанах встановили дитячі майданчики, вартістю майже 80 тисяч гривень кожен. Також капітально відремонтували приміщення садочка в Лудині та школу в Рогожанах, що обійшлося по 100 тисяч гривень на кожен об’єкт. І це залучені кошти з державного бюджету. Ще 5 дитмайданчиків будуть встановленні цього року у п’яти селах громади та за кошти «соцеконому» придбають музичне обладнання для клубу-бібліотеки села Амбуків. Працюватимемо й надалі спільно», – сказав Поліщук.

Питання, з якими звернулися місцеві жителі до Ігоря Гузя, стосувалися переважно затримки із виплати пенсії, нарахування розміру субсидій, пільг для дітей бійців АТО, ремонту доріг, фельдшерсько-акушерських пунктів, закладів культури та освіти. Також парламентар розповів їм про свою роботу в стінах Верховної Ради, загальноукраїнську ситуацію.

В цілому, за понад три роки за сприяння нардепа для потреб Володимир-Волинського району з державного бюджету залучено майже 12 мільйонів гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 29 липня
Наступна новина У місті на Волині «стихійні» продавці завалюють сміттям вулицю. ФОТО
Останні новини
Схожі новини