Настоятеля монастиря з Володимира оштрафували і позбавили прав за п'яне водіння

Настоятеля монастиря з Володимира оштрафували і позбавили прав за п'яне водіння
Тарас Ханас

Настоятеля монастиря 12 Апостолів Володимир-Волинської єпархії Ігумена Трофима (Тараса Ханаса) суд оштрафував за п`яне водіння і заборонив йому керувати транспортом протягом року.

Про це повідомили у Тернопільській Єпархії УПЦ (ПЦУ).

Нагадаємо, 11 квітня 2022 року після 23 години патрульні Національної поліції у м. Луцьку затримали п’яним за кермом священика, який відмовився від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння на місці і не поїхав в наркодиспансер, а також не підписав протокол.

У пресслужбі патрульної поліції Волинської області тоді підтвердили, що такий випадок був. Чоловік їхав під час дії комендантської години. Відмовився від проходження тесту на стан сп’яніння.

Вчора, 22 червня, Луцький міськрайонний суд Волинської області оштрафував на 17 тисяч гривень та позбавив права водіння автотранспортним засобом на один рік – священнослужителя Української Православної Церкви/Православної Церкви України. Суддя Андрій Олексюк в адміністративній справі № 161/4711/22 щодо Ханаса Тараса Степановича виніс рішення, визнавши ченця винним. Священику призначено 17 тисяч гривень штрафу і заборонили керувати транспортом протягом року.

Cам Тарас Степанович Ханас до суду не з’явився жодного разу. Тож провину не визнав і пояснень щодо обставин, як опинився п`яним за кермом в коменданську годину не повідомив.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі попрощалися із загиблим Героєм Мирославом Поліщуком
Наступна новина Зведення Генштабу ЗСУ. Яка ситуація на Волинському та інших напрямках
Останні новини
Схожі новини