У Ковелі попрощалися із загиблим Героєм Мирославом Поліщуком

У Ковелі попрощалися із загиблим Героєм Мирославом Поліщуком

Сьогодні, 23 червня, у Ковелі провели востаннє Героя Мирослава Поліщука, який загинув у бою з російськими окупантами біля населеного пункту Білогорівка Луганської області. У нього залишилося двоє маленьких синів.

Про це на своїй сторінці повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.

Історія його збройної боротьби за свободу і незалежність землі, на якій народився, почалася 2014-го. Тоді Мирослав протягом року був учасником АТО.

«А коли розпочалося повномасштабне вторгнення Росії, добровольцем пішов на фронт.Бо не міг інакше… Мирослав навчався і закінчив ЗОШ №8 Ковеля, працював на залізниці в локомотивному депо. За своє коротке життя він встиг скуштувати і важкого заробітчанського хліба у сусідній Польщі. Але його серце належало Україні. Саме тому він був на передовій… 12 травня Мирославу виповнилося 32. 

Низький уклін і глибокі співчуття родині Мирослава. Я впевнений, що вони знають: їхній тато - Герой. Вони переймуть його найкращі риси. Він матиме продовження в цих хлопчиках. А наш обов‘язок - збудувати країну такою, якою мріяв її бачити Мирослав і тисячі тих воїнів, завдяки яким ми можемо ходити під відносно мирним небом. І пам‘ятати - герої не вмирають.Вічна пам‘ять герою!Слава Україні!», – написав Чайка.

«Перший» також висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого Героя!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Остаточне рішення: Євробачення цьогоріч відбудеться таки не в Україні
Наступна новина Настоятеля монастиря з Володимира оштрафували і позбавили прав за п'яне водіння
Останні новини
Схожі новини