П'яний і без прав: у Луцьку попався водій-порушник

П'яний і без прав: у Луцьку попався водій-порушник

У Луцьку патрульні отримали виклик про аварію на вулиці Сенаторки Левчанівської. Виявилося, що у водія фальшиві права та, крім того, він п’яний.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

На місці події інспектори з’ясували, що керманич авто Mazda не стежив за дорожньою обстановкою та, рухаючись заднім ходом, зіткнувся з автомобілем марки Ford.

Під час спілкування з чоловіком, який скоїв ДТП, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест на огляд алкогольного сп’яніння. Результат –  понад 5 проміле.

Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що водія вже притягували до відповідальності за керування у стані сп’яніння та він позбавлений права керування.

Також патрульні не виявили в базі даних посвідчення водія, яке він їм пред’явив.

На правопорушника поліцейські склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне керування транспортним засобом в стані сп’яніння протягом року) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно вчинених правопорушень.

Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх подробиць події.

Читайте також: Норма перевищувала у 25 разів: патрульні спіймали за кермом п’яного лучанина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Як умру, то замотаю з собою». Люди «на Ревушках». ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Наступна новина У Луцьку на Театральному майдані зрізають сухі дерева
Останні новини
Схожі новини