Наступного року у Луцьку ремонтуватимуть проспект Відродження і вулицю Дубнівську

Наступного року у Луцьку ремонтуватимуть проспект Відродження і вулицю Дубнівську

У Луцьку наступного року бюджет розвитку становитиме 450 мільйонів гривень. За ці гроші планують капітально ремонтувати дороги, робити фасади навчальних закладів, облаштовувати міні-спортивні майданчики.

Про це стало відомо у середу, 15 грудня, під час засідання міського виконавчого комітету.

Міський голова Ігор Поліщук розповів, що у 2021 році бюджет розвитку був 245 мільйонів гривень, а вже наступного року він буде 450 мільйонів.

«З них левову частку витратимо на капітальний ремонт вулиць: Дубнівської, проспекту Відродження, доріг у приєднаних громадах. Також робитимемо парк 900-річчя Луцька, сквери, «розумні» зупинки і табло, фасади і дахи навчальних закладів, зокрема 5-ої школи. У планах – стадіон на території 24-ої школи, а також міні-спортивні майданчики у дворах», - сказав Ігор Поліщук.

Загалом в бюджеті Луцької громади на 2022-ий рік передбачено 2,98 мільярди гривень доходів. З них половину – 1,49 мільярда витратять на освіту, 50,6 мільйонів – на медицину, 94 мільйони – на соціальний захист, 141,8 мільйон – на культуру, 218 мільйонів – на житлово-комунальне господарство.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Керівники комунальних закладів забувають, що вони наймані менеджери», – депутат Юрій Харченко
Наступна новина Скільки коштуватимуть пільгові обіди у луцьких школах у другому семестрі
Останні новини
Схожі новини