Настуся Абрамчук з Ковеля відновлюється після складної операції. ФОТО

Настуся Абрамчук з Ковеля відновлюється після складної операції. ФОТО

Волинянка Настя Абрамчук уже 22 дні знаходиться на лікуванні у турецькій клініці MEDICALPARK. Після надскладної операції дівчинка провела 8 днів у реанімаціі та 14 у післяопераційному блоці. Наразі потрохи повертається мова, відновлюються реакції. Вже зняті зонди і Настуні дозволено самостійне харчування.

Про це йдеться на сторінці Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ у Facebook. 

Нагадаємо, Настуню Абрамчук оперувати взялися турецькі хірурги. Тож дівчинка пережила складну та ризиковану операцію, тож тепер рідні та всі, хто підтримує сім’ю сповнені на повне одужання дитини.

Нейрохірург Сердар Баки Албейрак задоволений результатами операції і каже, що Настуся неймовірно сильна дівчинка, справжній борець за життя. Завтра буде вирішено про термін перебування в післяопераційному блоці і про переїзд на реабілітацію. 

Підтримати сім'ю Абрамчуків та допомогти провести перемовини з клінікою MEDICALPARK щодо оплати рахунків Насті та подальшого плану лікування приїхали волонтери. 

Нагадаємо, що за операцію та 8-денне перебування в реанімації батьками згідно рахунку сплачено лише 18 000$ з 25 000$ заявлених тому, що професор-нейрохірург Сердар Бакі Албайрак відмовився від свого гонорару. 

Керівництво клініки MEDICALPARK пішло на зустріч волинській сім’ї та прийняло рішення НЕ БРАТИ ОПЛАТУ за весь час лікування та перебування Настусі у післяопераційному блоці! А це 28 000$!!!!!!!! 

Стамбульські лікарі та адміністрація клініки переконані, що факт операції та післяопераційного відновлення Настусі на сьогодні ексклюзивний і з наукової, і з медичної точки зору. Це дуже рідкісний та індивідуальний випадок оперування гліобластоми головного мозку, який увійде в історію медицини. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій міськраді посилять пропускний режим
Наступна новина Віднедавна у мешканців Долинки на Іваничівщині є медичний працівник
Останні новини
Схожі новини