У чому перевага ранньої сивини

У чому перевага ранньої сивини

За словами вчених, люди, які сивіють у похилому віці, більш схильні до серцево-судинних захворювань й онкології, ніж ті, у кого сивина з'являється рано.

Іспанські вчені з'ясували, що рання сивина – ознака довголіття, адже власники сивого волосся у молодому та середньому віці значно частіше доживають до більш похилого віку, – передає Радіо Максимум

Фахівці пояснили, що за забарвлення волосся в організмі відповідає речовина під назвою «глутатіон». Крім зовнішньої краси у ферменту є ще одне призначення – він надає профілактику серцево-судинних захворювань, онкології.

Люди, чиє волосся стає сивим у похилому віці, більш схильні до цих захворювань, адже глутатіон працює на профілактику цих недуг тільки на 50%. Другу половину він направляє на підтримку колірного пігменту у волоссі.

За словами експертів, у тих, хто почав сивіти у ранньому віці рідше зустрічаються захворювання серцево-судинної системи, адже речовина витрачає всі свої сили на їх профілактику.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 23 листопада
Наступна новина Як навчити малюка тримати рівновагу
Останні новини
Схожі новини