Навчальний рік потрібно завершити зараз, - український освітній діяч

Навчальний рік потрібно завершити зараз, - український освітній діяч

Український освітній діяч, екскерівник Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук зазначив, що поточний навчальний рік слід завершувати зараз. З його слів, дистанційне навчання стає не цікавим для школярів.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Мені здається, що ми загралися в дистанційну освіту у школі. Шоу занадто затяглося. Воно вже стає не цікавим. І спустошливим. Думаю, що було б правильно уже ЗАРАЗ прийняти рішення про завершення поточного навчального року. Усі формальності типу «виконання навчальних програм», «річні оцінки» тощо - несуттєві. Їх можна вирішити, як кажуть, «розчерком пера».

Тим, хто буде мати бажання працювати над засвоєнням навчального матеріалу дистанційно - вчителі завжди підуть назустріч. А для тих, хто вчитися не хоче, - продовження шоу не допоможе. Давайте не робити вигляд, що «все хорошо, прекрасная маркиза».... У складні часи потрібно мати мужність та відповідальність приймати не прості рішення», – йдеться у дописі. 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Створюємо інтерактивний простір безпеки». Рятувальники придумали, що робити студентам на карантині
Наступна новина «Не маніпулюйте, бо піду в суд». Виробник скандального луцького антисептика прокоментував претензії
Останні новини
Схожі новини