«Створюємо інтерактивний простір безпеки». Рятувальники придумали, що робити студентам на карантині

«Створюємо інтерактивний простір безпеки». Рятувальники придумали, що робити студентам на карантині
Фото ілюстративне

На Волині стартував конкурс «Створюємо інтерактивний простір безпеки», під час якого студенти вищих і професійно-технічних закладів освіти, навчаючись дистанційно, створюватимуть комп’ютерні ігри, відеоролики, мультфільми, презентації з використанням анімації, вірші або пісні.

Про це повідомили в управлінні ДСНС у Волинській області, яке виступило ініціатором залучення студентської молоді до створення такого інтерактивного простору безпеки.

«Перебуваючи на дистанційній формі навчання вдома, молоді креативні люди зможуть долучитись до корисної суспільної справи – допомогти підростаючому поколінню та дорослому населенню підвищити рівень знань із правил особистої безпеки та алгоритму поведінки під час кризових ситуацій природного чи техногенного характеру завдяки сучасним інтерактивним засобам, які будуть доступні для перегляду на смартфонах і комп’ютерах, офіційних веб-сайтах підрозділів служби «101», закладів освіти, органів влади тощо», – ідеться у повідомленні.

Рятувальники пропонують студентам створити в рамках конкурсу комп’ютерні ігри, відеоролики, мультфільми, презентації з використанням анімації, вірші або пісні.

Роботи потрібно подати до 15 червня до Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області за адресою: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14 (4-й поверх) або подати електронною поштою: [email protected] , [email protected].

Організатори запевняють, що журі визначить переможців та призерів і заохотить їх призами та грамотами. Кращі роботи обіцяють передати педагогам закладів освіти всіх рівнів області для використання у навчально-виховному процесі.

До складу оргкомітеті конкурсу входять представники управління ДСНС області, управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД області, обласної організації Добровільного пожежного товариства.

З положенням про конкурс можна ознайомитися тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Колишню нардепку Чорновол підозрюють у вбивстві та підпалі офісу Партії регіонів
Наступна новина Навчальний рік потрібно завершити зараз, - український освітній діяч
Останні новини
Схожі новини