Навіки у серцях: у Луцькій громаді попрощалися з двома полеглими Героями. ФОТО

Навіки у серцях: у Луцькій громаді попрощалися з двома полеглими Героями. ФОТО

Сьогодні, 14 червня, у Луцьку прощалися з двома військовослужбовцями, які загинули під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

У кафедральному соборі Святої Трійці відбулося відспівування воїнів Юрія Дрофи та Вячеслава Овчара, інформує міська рада. 

Військовослужбовець Дрофа Юрій Олександрович (02.09.1998 року народження) житель м. Чугуїв Харківської області, який після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну переїхав до м. Луцьк та був призваний на військову службу, загинув 7 червня в районі населеного пункту Роботине Запорізької області.

Овчар Вячеслав Володимирович (05.05.1981 року народження) був призваний на військову службу та загинув 3 червня в районі населеного пункту Очеретине Донецької області.

Як зазначив священнослужитель під час проповіді, Герої не вмирають, вони житимуть у наших серцях вічно, на сторінках історії, на вулицях, іменами яких буде їх названо.

«Вічна пам'ять загиблим нашим воїнам, робімо все, щоб захистити нашу Україну, будьмо люблячими синами нашої землі. Нехай Господь почує нашу щиру молитву за всіх, хто поруч з нами, та всіх загиблих», - зазначив він.

Поховають Юрія Дрофу у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Вячеслава Овчара на кладовищі у селі Гірка Полонка.

Щирі співчуття рідним та близьким воїнів. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна повернула тіла 254 полеглих Оборонців
Наступна новина Луцька громада придбала моторний човен для морських піхотинців, які тримають оборону на Херсонщині
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні