Навіть під час жорсткого карантину транспорт працюватиме, – Шмигаль

Навіть під час жорсткого карантину транспорт працюватиме, – Шмигаль
Фото ілюстративне

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль запевнив, що транспорт в Україні працюватиме навіть у разі запровадження жорсткого карантину.

Про це Шмигаль заявив під час засідання Верховної ради 4 грудня, інформує Суспільне.

«Наразі жоден із планів не передбачає закриття міського громадського транспорту. Ми також не розглядаємо можливості закриття міжміського та міжнародного сполучення», – повідомив прем'єр, пообіцявши оприлюднити повний перелік можливих обмежень на засіданні Кабміну 9 грудня.

«Транспорт буде працювати, і авіакомпанії, залізниця, міський транспорт. Закривати не планується навіть при жорстких карантинних обмеженнях», – повідомив прем’єр.

За словами Шмигаля, наявні наукові дослідження показують, що громадський транспорт не відіграє велику роль у поширенні інфекції.

Також він підтвердив, що запровадження жорсткого карантину у січні можливе у разі погіршення епідеміологічної ситуації.

«Якщо говорити про запровадження жорсткіших заходів, то очевидно, що якщо буде погіршення ситуації, ми можемо підняти це питання на початку січня», – зазначив Шмигаль.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що міністерство рекомендуватиме запровадити жорсткий тритижневий карантин від початку 2021 року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тисячі підприємців з різних регіонів протестують у Києві. Не обійшлося без сутичок із поліцією
Наступна новина Рада підтримала законопроєкт про допомогу бізнесу під час карантину
Останні новини
Схожі новини