Тисячі підприємців з різних регіонів протестують у Києві. Не обійшлося без сутичок із поліцією

Тисячі підприємців з різних регіонів протестують у Києві. Не обійшлося без сутичок із поліцією

Підприємці вийшли на протест під Верховною Радою і перекрили увесь урядовий квартал. ФОПи протестують через впровадження обов'язкових касових апаратів, яке відтермінували  на рік.

Акція протесту відбувається в ранці у п’ятницю, 4 грудня, повідомляє ТСН.

Кілька тисяч ФОПівців, котрі приїхали з різних регіонів України. Попри те, що Рада погодилася відтермінувати введення касових апаратів, учасники протесту не згодні і вимагають повного скасування законопроєкту.

За інформацією парульної поліції, рух перекрито від Кріпосного провулку до Європейської площі, а також виїзд на вулицю Інститутську. На місці у посиленому режимі працює поліція.

«До охорони правопорядку залучено працівників структурних підрозділів поліції і військовослужбовці Національної гвардії України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення заходів, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз'яснювальну роботу», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News, між протестувальниками і правоохоронцями сталися перші сутички. 

Як відомо, підприємці протестують у центрі Києва від вівторка, 1 грудня. Учасники акції виступають проти карантинних обмежень і проти фіскалізації малого бізнесу. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. Найбільше нових хворих у Луцьку та Луцькому районі
Наступна новина Навіть під час жорсткого карантину транспорт працюватиме, – Шмигаль
Останні новини
Схожі новини