Навколо Володимира хочуть збудувати дві об'їзні дороги

Навколо Володимира хочуть збудувати дві об'їзні дороги
Фото ілюстративне

Навколо Володимира у 2022 році хочуть почати будувати дві нові об’їзні дороги.

Про це на своїй сторінці розповів нардеп Ігор Гузь.

У наступному році почнеться розробка проектно-кошторисної документації. Після цього до кінця 2022 року вдасться розпочати підготовчі роботи.

Одна буде йти через Зимнівську громаду з шистівської об'їзної і виходити біля заправки "WOG" на вулиці Луцькій. По ній прямуватимуть автомобілі зі Львова на Луцьк та навпаки.

Друга – з'єднуватиме шистівську об'їзну з кінцем вулиці Устилузької у Володимирі (біля заправки "WOG"). Вона дозволить об'їхати місто тим, хто прямує з Нововолинська до кордону та на Шацьк чи Ковель.

Нагадаємо, луцькі депутати звернулися до президента та Верховної Ради з проханням включити будівництво об’їзної дороги навколо міста в проєкт «Велике будівництво».

«Нові дороги необхідні, щоб розвантажити місто під час літнього періоду, коли мешканці інших міст та областей їдуть через Володимир на Шацькі озера. Також такі шляхи необхідні, щоб дати можливість об'їжджати місто великовантажному транспорту, адже хочеться, щоб відремонтовані дороги у місті залишалися у хорошому стані», – зазначив Гузь.

Читайте також: Об’їзна дорога біля Луцька – у планах Служби автомобільних доріг


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як триває реабілітація 13-річного волинянина із пересадженим серцем
Наступна новина Хотів поїхати до бабусі. У Луцьку водій маршрутки допоміг повернути хлопчика, який загубився
Останні новини
Схожі новини