Найяскравіша бабуся в Instagram заткнула за пояс молодух print поділитись

Найяскравіша бабуся в Instagram заткнула за пояс молодух print  поділитись

Як повідомляє Clutch.ua Елен Рут ван Вінкл із США, відома також як Baddiewinkle - мабуть, найвідоміша і найяскравіша бабуся в світі.

Нещодавно жінці виповнилося 90 років, але вона й далі не перестає радувати фолловерів в Instagram.Користуватися соціальною мережею Instagram популярна бабуся почала чотири роки тому. Тоді їй було 85 років. Її сторінка швидко вибралася в топ завдяки хештегу #Stealing Your Man Since 1928 (краду ваших чоловіків з 1928). На сьогоднішній день модниці 90 років, однак їй позаздрить і 18-ти річна.Елен носить яскравий одяг, відвідує всі топові фестивалі та культурні події, завжди робить фотозвіти і є епатажним бажаним гостем вечірок.«Я люблю розважатися, але ніколи не думала, що розміщувати свої фото в інтернеті буде настільки весело. Коли ми розмістили моє перше фото, я була вражена, скільки людей його подивилися і підписалися на мою сторінку», — зізналася Хелен.Також стильна бабуся зазначила, що на Instagram її «підсадила» онучка, яка виклала на своїй сторінці в соціальних мережах її перше фото. А зараз Елен самостійно публікує фото на своїй сторінці. Всі знімки - дуже провокаційні, але за це фоловери і обожнюють стареньку.Красуня має прекрасне почуття гумору і сміливо руйнує стереотипи. Фото в купальнику - та будь ласка, хоч безліч. Ну і покурити марихуану на камеру вона теж ніколи не проти.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культуристке Эрнестине Шепард зовсім скоро виповниться 82 роки. Спортивна історія жінки почалася, коли їй було 56 років. Просто глянувши на себе в дзеркало в один день, майбутня рекордсменка зрозуміла, що її тіло постаріло і це потрібно терміново змінити. Аеробіка, тренажерний зал, біг. Ернестіна разом зі своєю старшою сестрою початку наполегливу роботу над собою.

Проте в 1992 році сестра померла і Шепард на кілька років випала із соціального життя.Як тільки жінка прийшла до тями, вона почала пробігати марафони. Двічі виграла змагання з бодібілдингу. У добавок до всього, бабуся потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найбільш доросла культуристка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Власники євроблях потрапили під приціл шахраїв: як захиститися print поділитись
Наступна новина Косметолог розкрила секрет ідеальної шкіри
Останні новини
Схожі новини