Назавжди 23-річний: на Волині попрощалися з Героєм Едуардом Камардіним

Назавжди 23-річний: на Волині попрощалися з Героєм Едуардом Камардіним

Вчора, 8 вересня, у Ратному провели в останню земну дорогу Героя – Едуарда Камардіна.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

23-річний воїн загинув 5 вересня під час наступальної операції на межі Миколаївської і Херсонської областей. Він був командиром мотопіхотної роти військової частини А2980.

Попрощатися та віддати данину шани Захиснику прийшли його рідні, побратими, керівництво громади, друзі, однокласники, вчителі, знайомі та просто вдячні жителі громади.

«На колінах, схиливши в скорботі голови, зустрічали жалобний кортеж, який проїжджав устеленою квітами дорогою.

Труну із тілом загиблого Воїна провезли Центральною вулицею Ратного до рідної школи Едуарда, а вже звідти попрямували до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, де й звершили чин поховання», – йдеться у дописі. 


Церемонія прощання відбулась з почесною вартою та в супроводі військового оркестру.

«Поділяємо біль і висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Воїна світла. Нехай пам’ять про мужнього Сина-захисника, який віддав життя за Україну, назавжди залишиться в серцях кожного! Схиляємо голови перед полеглим. Низько вклоняємось перед батьками за сина, який пролив свою кров за вільну Україну.

Ми втратили патріота і вірного сина своєї землі, який був доброю та світлою людиною, складав плани на майбутнє, мріяв створити власну сім’ю і аби його Батьківщина звільнилась від навали ворога. Та не судилось. Йому завжди буде 23...» – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розвідка Британії оцінила загрозу від навчань Білорусі зі «звільнення територій»
Наступна новина У Луцьку дружинам та матерям загиблих військових вручили ордени
Останні новини
Схожі новини