Назвали найактивніших у Фейсбуці депутатів Луцької міськради

Назвали найактивніших у Фейсбуці депутатів Луцької міськради

У зв'язку з тим, що найбільшою популярністю нині користується соцмережа Фейсбук вдалося проаналізували, наскільки активно її використовують депутати Луцької міської ради для висвітлення своєї депутатської діяльності та комунікації з виборцями.

Аналіз провели спеціалісти Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу (ЦПАВК).

В результаті аналізу сторінок депутатів Луцькради у мережі Фейсбук аналітики з'ясували, що протягом березня 2019 р. 22 депутати із 42 використовували їх для висвітлення своєї депутатської роботи. Ще 20 місцевих обранців хоча і мають особисті сторінки у соцмережі, але їх використовують або не систематично, або не використовують взагалі.

З-поміж депутатів Луцької міської ради у березні 2019 р. найактивніше висвітлювали свою депутатську роботу у Фейсбук: Юрій Безпятко та Ігор Поліщук (фракція «УКРОП»), Богдан Богонос, Микола Романюк, Микола Федік (фракція ВО «Свобода»), Юлія Вусенко і Алла Надточій (фракція «Об'єднання «Самопоміч»), Павло Данильчук (фракція «Громадський рух «Народний контроль»), Андрій Покровський (фракція БПП «Солідарність»), Григорій Пустовіт (фракція ВО «Батьківщина»), Микола Яручик (позафракційний).

Представники фракції «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» у Луцькій міській раді найчастіше висвітлювали питання облаштування прибудинкових територій міста, роботу ради під час пленарних засідань, свою участь в обговоренні важливих для міста питань в рамках руглих столів та інших публічних заходів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі лікарі дістали у жінки шматок зуба з гайморової пазухи. ФОТО
Наступна новина ТОП небезпечних доріг у Луцьку
Останні новини
Схожі новини