Назвали найдорожчий бренд у світі

Назвали найдорожчий бренд у світі

Найдорожчим брендом у світі став Amazon. За рік бренд подорожчав на 24,6% - до $187,9 млрд. Торік він також займав найвищу позицію у рейтингу.

До трійки найдорожчих також увійшли Apple ($153,6 млрд) і Google ($142,8 млрд). Четверте місце посів американський бренд Microsoft. Торік у рейтингу він займав 6 позицію, йдеться у дослідженні Brand Finance, – gazeta.ua.

Єдиною компанію у 20 найдорожчих, бренд якої за рік подешевшав, стала південнокорейська Samsung. Вона посіла 5 місце у цьогорічному рейтингу.

Китайський Industrial&Commercial Bank of China став найдорожчим брендом серед банків світу. Зайняв 8 місце. Коштує $79,8 млрд. Сукупна вартість китайських брендів у рентингу вперше перевищила $1 трлн.

Серед європейських компаній найдорожчий бренд має німецький Mercedes-Benz.

Найбільше за рік подорожчав бренд iQiyi («китайська Netflix»). Додав 326%. Щоправда у рейтингу зайняв 483 місце. Бренд Netflix подорожчав на 105%.

Найбільше падіння показали бренди JD.com, ABC, Dalian Wanda і Deutsche Bank.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Путін цьогоріч планує «закрити» питання щодо України, - розвідка
Наступна новина На Волині обікрали ще один храм УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини