Назвали причини, чому гине риба у Ковелі

Назвали причини, чому гине  риба у Ковелі
Фото ілюстративне (джерело: ВЛАСНО.info)

Ймовірними причинами загибелі риби у Ковельському водосховищі є природні фактори –  низький рівень розчиненого кисню в воді, перепади температури, неналежна природна кормова база та зміна середовища для вселених видів риб.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Зазначимо, як повідомляло видання   «КовельРost»,  на 26 квітня  Ковельському водосховищі було виявлено  загиблу рибу, яку разом із відібраними зразками води були направлені в Ковельську міжрайонну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів для проведення відповідних досліджень.

За результатами фізико-хімічного аналізу води вміст розчиненого кисню в ній є меншим встановленої норми, вміст нітратів - в межах допустимої.

Зважаючи, що загибель риби пов’язують з проведеним навесні зарибленням, зазначають, що роботи з вселення водних біоресурсів в Ковельське водосховище проводились виключно до вимог чинного Порядку штучного розведення (відтворення), вирощування водних біоресурсів та їх використання, за наявності ветеринарного свідоцтва про відсутність небезпечних захворювань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Про всі послуги компанії WEST AUTO HUB - в одному відеоблозі
Наступна новина «Перший» привітав героя березня – Петра Приймачка
Останні новини
Схожі новини