Про всі послуги компанії WEST AUTO HUB - в одному відеоблозі

Про всі послуги компанії WEST AUTO HUB - в одному відеоблозі

Луцька компанія WEST AUTO HUB розповіла про всі свої послуги в одному відеоблозі. 

WEST AUTO HUB – унікальний комплекс автомобільних послуг, зосереджених на одній території. Уже більше 5-ти років компанія успішно працює на автомобільному ринку: доставляє та розмитнює десятки автомобілів щодня і робить це з урахуванням передових європейських технологій. 

 

У відеоблозі компанія WEST AUTO HUB запрошує на екскурсію підприємством, знайомить із персоналом та «фішками» офісу, де професійно і якісно працюють з клієнтами. 

На території комплексу – банк, кафе, станція для  зарядки автомобілів з електричним двигуном або електромобілів чи електрокарів: тут усе розраховано для зручності клієнта і для того, щоби він міг у межах одного офісу отримати якнайширший спектр автомобільних послуг. 

У компанії розповіли про фронт-офіс, де працюють зі зверненнями клієнтів, про лабораторію, де проводять сертифікацію транспортних засобів, про зону митного контролю та можливість розмитнити автомобіль «просто тут», про мобільний додаток, з допомогою якого клієнти WEST AUTO HUB можуть самостійно порахувати вартість розмитнення автівки. 

Надалі  WEST AUTO HUB планує знімати більше блогів. Наразі практично готові ще кілька випусків, в яких будуть не лише розповідати про послуги, а й показувати події компанії. У планах також –  тестдрайви та огляди автівок. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині добудують музей, щоб вмістити унікальний човен-довбанку
Наступна новина Назвали причини, чому гине риба у Ковелі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні