Назвали прізвище посадовця Служби місцевих автодоріг, який попався на хабарі у Луцьку

Назвали прізвище посадовця Служби місцевих автодоріг, який попався на хабарі у Луцьку

Службовець, якого спіймали на хабарі у 200 тисяч гривень, – діловий партнер колишнього керівника ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Євгеній Киричук.

Про це пише ІА Волинські Новини із посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, 12 лютого 2021 року працівники УСБУ в області викрили радника директора державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Волинської ОДА на одержанні від суб’єкта підприємницької діяльності 200 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Паралельно з посадою на держпідприємстві Євгеній Киричук є керівником та співвласником ТзОВ «Еконстракшн». Бенефіціаром цього підприємства є Даниїл Сергійович Масич.

Даниїл Масич був керівником ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області». Щоправда, офіційно керував він держпідприємством лише 3 дні – з 24 по 27 листопада 2020 року, після звільнення Ігоря Свиридова.

За інформацією джерела, Даниїл Масич та Євгеній Киричук не тільки ділові партнери, а й куми.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки грошей витратять у Луцьку на прибирання снігу
Наступна новина Троє волинян поїдуть на Чемпіонат Європи з легкої атлетики
Останні новини
Схожі новини