Звільнили директора служби автодоріг Волині, яку викрили на схемі відкатів

Звільнили директора служби автодоріг Волині, яку викрили на схемі відкатів
Ігор Свиридов

Звільнили Ігоря Свиридова, який обіймав посаду директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Про це пише ІА Волинські Новини із посиланням на власні джерела.

У пресслужбі Волинської облдержадміністрації цю інформацію підтвердили і повідомили, що Ігор Свиридов звільнений із займаної посади ще з 2 листопада. Заява на звільнення написана за угодою сторін.

Нагадаємо, днями правоохоронці викрили «схему відкатів», яка діяла на волинському держпідприємстві «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Під час отримання хабаря затримали двох заступників директора, їм уже повідомили про підозру. Журналістам стало відомо, що в схемі був задіяний і Ігор Свиридов – нині вже колишній керівник підприємства.

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області.

Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма «Данко», яка збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. А умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фірма.

Крім того, тендер на розробку сайту для ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» також виграла фірма, наближена до Ігоря Свиридова.

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов, звинувачували у тендерній змові. А волинські дорожники неодноразово скаржилися на непрозорість тендерів.

Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками «Слуги народу».
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Багато політики і мало дій, – селищний голова Шацька про проблему обміління Світязю
Наступна новина Головне управління Держеокадастру на Волині ліквідують як юридичну особу
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні