Названі найбільш поширені причини пожеж у Волинській області

Названі найбільш поширені причини пожеж у Волинській області

Рятувальники Волинської області назвали головні причини, через які в області найчастіше відбуваються пожежі.

Про це під час оперативної наради у Волинській ОДА 26 грудня повідомив очільник Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, передає ВолиньPost.

Від початку року на Волині спалахнула 1121 пожежа, у якій загинула 31 людина, серед них – одна дитина. Найчастіше вогнище спалахувало у житловому секторі – тут зафіксували 828 загорянь. Внаслідок дії вогню пошкоджено 821 оселя та 115 одиниць техніки. 

За словами посадовця, найбільша кількість пожеж – 459 – виникли через необережне поводження з вогнем. На другом місці – порушення правил експлуатації електроустановок, ще 131 – через порушення експлуатації пічного опалення. 

Окрім того, очільник волинських ДСНСників нагадав про уважне поводження із вогнем у час новорічно-різдвяних свят. Зокрема, ялинки мають бути надійно встановлені, та не варто запалювати поблизу новорічних красунь бенгальські вогні чи користуватися іншою піротехнікою в чи поблизу приміщень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку раптово зупинилися тролейбуси
Наступна новина Росія хоче продати захоплені у України газові надра
Останні новини
Схожі новини