«Не хотів відсиджуватися в тилу»: депутат Луцькради приєднався до лав армії

«Не хотів відсиджуватися в тилу»: депутат Луцькради приєднався до лав армії

Депутат Луцької міськради від фракції "Слуга Народу" Андрій Костенко приєднався до лав Української Добровольчої Армії.  

Він розповів Insider Media, що після 24 лютого, як і сотні тисяч людей в нашій державі, прагнув потрапити в зону бойових дій.

"Не хотів відсиджуватися в тилу чи за кордоном і тому намагався потрапити на передову, але згодом прийняв обдумане рішення залишитися в Луцьку і волонтерити. Наша організація – Волинський Актив Молоді –  з перших днів перетворилася в волонтерський центр, який допомагав і військовим, і переселенцям, і біженцям.

Проте сьогодні бачу, що військові адміністрації добре виконують свою роботу, а волонтерську роботу підхопили мої колеги, наприклад, Богдан Лебідь. Знаю, що мій колега – голова фракції Роман Бондарук – підтримає наших однодумців. Тому я можу спокійно передати цей напрямок колегам, та приєднатися до лав наших військових", – сказав Андрій Костенко.

Він переконаний, що сьогодні місцеві депутати мають іти до війська, адже в регіонах ефективно працюють військові адміністрації та волонтерські центри, і обранці громади мали б показувати приклад своїм виборцям та йти в армію.

"Взагалі з кожної фракції в радах хоча б одна людина мала стати до лав захисників, оскільки в моїй фракції цього й досі не зробив ніхто, то я вирішив здійснити плани, які виношував ще з 24 лютого", – додав Андрій Костенко.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Онкохвора дівчинка з Волині малює картини задля допомоги ЗСУ
Наступна новина Волинянку до напівсмерті побив товариш по чарці
Останні новини
Схожі новини