«Не просіть мене покрасити лавочку. Але, якщо ви почнете, я допоможу», - Юрій Моклиця

«Не просіть мене покрасити лавочку. Але, якщо ви почнете, я допоможу», - Юрій Моклиця
Кандидат у нардепи Юрій Моклиця

Кандидат у нардепи у луцькому окрузі Юрій Моклиця закликав лучан зробити відповідальний вибір 21 липня, а також пам’ятати, що змінювати країну може кожен.

Відеозвернення він оприлюднив на своїй сторінці у фейсбуці.

«За цю коротку передвиборчу кампанію я провів десятки зустрічей, мені боляче було слухати розповіді людей, яким дійсно важко. Я почув безліч нарікань, зауважень, пропозицій щодо пенсій, зарплат, медицини. Безкінечні історії про реальне життя. І я сподіваюсь, що з новою епохою поступово приходитимуть не ті люди, які обіцяють, а ті, які хочуть… хочуть змінити. 

Багато почув прохань навести лад у дворах. І це якраз той випадок, коли країна починається із вас. Не просіть мене, чи когось, зробити вам лавочку, або покосити бур’яни. Я цього не зроблю і ніхто не зробить. Але, якщо ви зберетесь із сусідами, щоб зробити це самим, я обіцяю, що прийду, допоможу і візьму з собою в подарунок банку якісної фарби», – сказав кандидат.

«У будь-якому випадку щиро дякую вам за те, що на цих зустрічах ви вислухали і за те, що висловились. Хочу згадати одним словом своїх конкурентів по виборчих перегонах. Уже завершується чергова хвиля чорного піару проти мене. Але я навіть трохи тішуся із цього. Якщо хтось нервується, значить я все роблю правильно. Сумно від того, що у нас засоби масової інформації використовуються як зброя проти опонентів без можливості захиститись. У кращих московських традиціях. Я не буду опускатись до цього рівня і побажаю всім миру, а ще впевненості, бо, як мені видається, саме невпевненість спонукає до таких дій.

Обіцяю небагато: зміни, які є частиною мого життя, а також обіцяю бути і тут, і з вами... точно так само, як і всі мої попередні 37 років життя.

Зустрінемось 21-го липня на ваших дільницях. Теплого літа вам!» – наголосив Юрій Моклиця.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для чого вино витримують у бочках. Розповідає ALCOMAG
Наступна новина Важливий контент, а не рейтинги. Луцький маркетолог розповів, як рекламуватись в інтернет-виданнях
Останні новини
Схожі новини